V e l k o m m e n  t i l  J o s t y


Josty er en af Københavns få tilbageværende, historiske hotelrestauranter.
De tidligste bygninger blev opført af den italienske billedhugger Angostino Taddei, og blev oprindeligt brugt som thehus
for Kong Frederik d. IV når han boede på Frederiksberg Slot – Jostys nærmeste nabo.
Den første restaurant åbnede i 1823, og blev grundlagt af Anton Josty.

 I dag danner Josty med sit historiske miljø, og sine idylliske omgivelser i Frederiksberg Have, den idéelle ramme om enhver selskabelig begivenhed.
Vi laver selskaber af enhver art, møder, konferencer, hotel og i sommerhalvåret café på terrassen mod Frederiksberg Have.

 Der er stor privat parkering for Jostys gæster. Parkeringsbillet udleveres i receptionen. Parkering er gratis for Jostys gæster.

 Vi ser frem til deres besøg.

Lars Nielsen

billede af josty set fra udendørsterrassen
billede af kuvert på josty
billede af jostys servietter
billede af josty anno 1890
billede af indgangen på josty
billede af josty set fra frederiksberg have

S e l s k a b e r


Josty tilbyder de perfekte rammer for store og små arrangementer,
møder, sammenkomster og fester.
Midt i byen, omgivet af stilhed, og i grønne omgivelser i Frederiksberg Have kan I holde jeres næste selskab fra 16 til 320 gæster.
Vi er behjælpelige med alle forberedelserne og i alle festens faser – naturligvis også individuelle ønsker.
Det er vigtigt for os at sikre, at vores gæster kan læne sig tilbage og nyde rammerne, maden, vinen, servicen – også til værternes eget arrangement.

 Ring og hør nærmere eller kontakt os for fremvisning af vores smukke hus og lokaler.
( mere info under selskaber generelt )

Billede af kuppelsalen på Josty
Billede af Lille Terrasse på Josty
Billede af opdækning på Josty

M e n u  &  V i n  2 0 1 7

Gammeldags fuldmodne sild med kapers og løg

Stegte sild med sennep og dild

Sennepssild med karse og smilende æg

Røget laks med æggestand og purløg

Marineret hjertesalat med skagensrejer og dild

Smørstegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og citron

Hønsesalat med champignon og sprød bacon

Lun kalveleverpostej med svampe og bacon

Mørbradbøffer med svampecreme

Langtidsbagt grisebryst med rødkål, appelsin og valnødder

Kartofler med rygeost, agurk og radiser

Udvalg af oste

Æble trifli

360.-

Kun til frokost

Print

Brøndkarse – blomkålscreme suppe syrlige græskarkerner og brøndkarseolie

Dampede blåmuslinger med urter og løvstikke

Fennikelmarineret færøsk laks med agurk og syltede bøgehatte

Salat af grillet kartoffel, bønner og varmt røget ørred

Syltet andelår med kål, appelsin, mandler og ingefær

Hjertesalat med parmesan, pinjekerner og tørret tomat

Serranoskinke med manchego og basilikum

Okse kødboller med tomat og chilli

Kalveculotte med spinat, hvidløg og timian

Kyllingebryst med nye løg og oregano

Bagte persillerødder, kartofler og urter

 

Udvalg af europæiske oste

Rigtig chokoladekage med appelsin

Lune bagte æbler med hasselnødder, karamel og vanillecremé

410.-

Print

–   ­Forretter & mellemretter –

Pighvar i brødkrumme med trompetsvampe, gammeldags bacon og dildolie

Rimmet laks med agurk, hytteost, yuzoperler og karse

Letrøget kammuslinger med jordskokkepuré, ristede pekannødder,

syltede asparges og brunet smør

Rørt kalvetatar med syltede løg, sprød havrerug og estragon

– Hovedretter –

Farseret perlehøne med efterårsurter, kapers og kartoffelpuré

Canette bryst med svampe, brombær, persillerod og sky

Irsk Angus højreb med grillede porre, rødbede, trøffel og timiansauce

Bagt havtaske med oksehaleragout, perleløg og persille

-Desserter –

Udvalg af oste fra små mejerier med surt, sødt og sprødt.

Tørret brownie med yoghurtiscreme, havtorn og bladselleri

Rigtig chokoladekage med appelsin is, marengs, appelsingelé og hasselnødder

Crème brûlée med kardemomme, citron og chokoladesorbet

3 retter 470.-       4 retter 530.-

 

ARRANGEMENT

Aperitif – Menu – Isvand – Vinmenu – Kaffe og te – småkager

3 retter 880.-

4 retter 990.-

Print

– Forretter –
Fennikelmarineret færøsk laks med agurk og syltede bøgehatte

Jordskokkecremesuppe med gammeldags bacon og persilleolie

– Hovedretter –
Dansk kyllingebryst med perleløg, persillerod og estragon bouillon

Stegt lammeculotte med grillede gulerødder, polenta og tomat-basilikum sky

– Ost & Desserter –
Vanille cremé brûlée med syltede brombær

Bagt æble med karamel, hasselnødder og vanilleiscreme

Pris   3 retter 360.-

Børn under 12 år 300.-

F R O K O S T M E N U   M E D   D R I K K E V A R E R

Velkomst: Vino Spumante, Cuvée Brut Jeio, Bisol & Hyldeblomst med lime og mynte

Forret – hovedret – dessert – isvand – menukort

1 ½ gl. 2015 Bourgogne Chardonnay, Alain Chavy

1 ½ gl. 2013 Merlot, Whispering Tree, Washington State, Wahluke Wine

Kaffe – te – hjemmebag

Pris 590.-
Serveres kun frokost     12.00 – 16.30

Print

Kaffe – te – juice – most – isvand

Udvalg af brød, croissanter og kanelsnegle

Skyr, rødgrød og granola

Udvalg af oste, marmelader og cremet karamel

Tørrede pølser og skinke

Vafler med sirup og sukker

Salater

Avocadocreme med håndpillede rejer

Æggekage med røget bacon og purløg

Små stegte pølser

Hjemmelavet kalveleverpostej med svampe

Krydrede danske unghane vinger

Langtidsbagte stilktomater med urter

Brownie med valnødder – Frugt

Pris   360.- ( 4 timer )

Print

Aperitif

Snacks

Bryllupskage

4 retters menu

Vinmenu

Kaffe, petit fours og en avec

Åben bar med spiritus

Natmad

Blomster og lys

Menukort

Dobbeltværelse til brudeparret

Pris: 1450,-

Start ca. 16.00 – 02.00

Print

Mousserende
Vino Spumante, Cuvée Brut Jeio, Bisol 290.-
Vino Spumante, Brut Rosè, Donelli   300.-
Cremant de Bourgogne, Brut, Manciat-Poncet   380.-
Cremant de Bourgogne, Rosé, Chataigner, Albert Sounit 390.-
Domaine A. Margaine, Cuvée Tradition, 1. Cru Brut   620.-
Krug, Champagne Grande Cuvée, Champagne   1200.-

Rosé
2016 Côtes de Provence, Rimo, Rimauresq   310.-

Hvidvin
2013 Pinot Blanc ”Oberberg” Alsace, Domaine Mittnacht-Klack   270.-
2015 Sancerre, Dominique et Janine Crochet   330.-
2015 Bourgogne Chardonnay, Alain Chavy 290.-
2013 Aligote, Domaine Marc Colin 350.-
2015 Chablis, 1er Cru Vosgros, Etienne Boileau 450.-
2013 Chassagne-Montrachet, 1er Cru – La Moltroye, Domaine Heitz-Lochardet 700.-
2004 Croits-Bâtard-Montrachet, Henri Boillot   1200.-
2015 Riesling Trocken, Mosel, A.J. Adam   260.-
2014 Riesling Kabinett, Mosel, Schloss Lieser   350.-
2016 Pinot Grigio dell Álto Adige, Hofstätter   300.-
2013 Chardonnay, Whispering Tree, Washington State, Wahluke Wine   250.-
2015 Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, New Zealand 480.-

Rødvin
2015 Côtes-du-Rhône, Domaine des Chanssaud 260.-
2012 Côte Rôtie, Domaine Gallet   650.-
2010 Chateauneuf-du-Pape, Cuvée Deux Soeurs, Tour St. Michelle   540.-
2014 Fleurie, Vieilles Vignes, Domaine de Gry-Sablon 340.-
2012 Bourgogne, Domaine Champy   400.-
2012 Chambolle-Musigny, Vieilles Vignes, 1er Cru – Les Fuèes, Dominique Laurent   730.-
2015 Spätburgunder Trocken, Pfalz, Weingut Kranz   280.-
2014 Barbera d’Asti, Alesia   250.-
2014 Barbaresco, Albino Rocca   450.-
2013 Chianti Classico, Montornello, Riserva, Bibbiano   350.-
2012 Brunello di Montalcino, Mocali   560.-
2007 La Poja, Allegrini   700.-
2012 Amarone della Valpolicella, Brigaldara   590.-
2011 Quadrifolia, Douro, Quinta do Vallado, Portugal 270.-
2010 Flor de Pingus, Ribera del Duero, Sisseck, Spanien   1400.-
2013 GSM Red, Hewitson, Barossa Valley, Australia   410.-
2013 Pinot Noir, Light Horse, Jamieson Ranch Vinyards, Sonoma Californien   280.-
2013 Merlot, Whispering Tree, Washington State, Wahluke Wine   270.-

Dessertvin
2015 Moscato d’Asti, Alesia   300.-
2011 Recioto della Valpolicella, Corte Giare by Allegrini, 0,5 L   520.-
2011 Recioto di Soave, Le Colombare, Pieropan, 0,5 L   520.-
2011 Morsi di Luce, Vino Liquoroso Sicilia, Florio, 0,5 L   440.-
2013 Clos du Roy, Sauternes   440.-
2014 Muscat de Rivesaltes, Domaine Brial   330.-
2007 Rasteau, Vin Doux Naturel, Domaine du Trapadis 0,5L   450.-
Maury, 6 Ans d´Age, Mas Amiel   450.-
2006 Riesling, Vandanges Tardives, Alsace, Boeckel   450.-
2011 Late bottled vintage Port, Martinez   320.-
2012 Frederiksdal Kirsebær vin, Lolland, Danmark, 0,5 L   320.-

Print

Gammeldags modnede islandske sild med løg og kapers

Stegte julesild med sennep og dild i krydderlage

Rullmops af fede sild med urter, dild og lauerbær

Rimmet laks med fennikel og agurk

Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Hjemmelavet sylte af grisekæber og skank

Krydret julemedister med sennepsstuvet grønkål og hjemmelavede rødbeder

Hjemmelavet kalveleverpostej med svampe og bacon

Langtidsbagt svinebryst ( Svendborg Gourmet Gris ) med timian, hertil rødkål med tranebær og appelsin

Confiterede berberi andelår med æbler, svesker og kanel

Europæiske juleoste med surt, salt, sødt og sprødt

Ris a la mande

Sprøde julekager, nødder og frugt

Serveret med smør, krydderfedt og udvalg af brød og rugbrød

420,-

Print

Billede af Jostys vinkælder
Billede af svampe
Billede af vinkælderen på Josty

K ø k k e n


”Vi gør os umage”

 Vort menukort følger sæsonen tæt.
Det betyder at maden er meget forskellig fra årstid til årstid.
Køkkenets fokus er først og fremmest på kvaliteten af de enkelte råvarer.
Vi samarbejder med leverandører, som hovedsagligt er danske producenter med respekt for dyrene og naturen.

Inspirationen til vores menuer henter vi i det dansk/nordiske, uden at være blinde for verdenen udenfor.

 Vores selskabsvinkort er enkelt, overskueligt og ligetil.
Ønskes andet er dette muligt, da vi råder over en stor vinkælder med bredde og dybde.

Billede af service på Josty
Billede af appelsiner der gøres klar
Kokkene på Josty
Billede fra køkkenet på Josty
Billede af desserter der gøres klar på Josty

R e s t a u r a n t


Vi planlægger åbning af A la carte restaurant i 2018

Meget mere herom senere

Billede af champagneglas til velkomstdrink på Josty
Billede af pejsestuen på Josty
Billede af æbler
  • Josty
  • Josty
  • Josty
  • Josty

H o t e l


Josty har 6 hotelværelser, alle enkelt indrettet med dejlig komfort, hvor du kan nyde stilheden i Frederiksberg Have.

Vi har ikke 24 timers service. Er receptionen lukket ved ankomst, forefindes der en kuvert ved hovedindgangen med navn og værelsesnummer.

Adgangen til værelserne er ikke handicapvenlige.

Alle værelser er altid røgfri.

Der er ikke TV på værelserne

Der er gratis WIFI på alle værelser.

Morgenmad serveres fra kl. 08.15-10.00.

 Check ind: kl. 14.00

Check ud: kl. 11.00

Værelsespris: 1000,-

Morgenmad 75,- person.

 Parkeringsbillet til vores private parkeringsarealer udleveres, og parkering er naturligvis gratis.

Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af gang på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty

C a f é


På terrasserne mod Frederiksberg Have, kan stilheden, naturen, kolde og varme drikke, sandwiches og vine nydes.

 Tirsdag til søndag fra kl. 11.00
Mandag lukket

Terrassen er lukket for i år – vi åbner igen 1. maj 2018

K e g l e b a n e


I kælderen under vores højloftede lokaler, findes Jostys keglebane, billard, musik osv.
Keglebanerne er antikke, men med elektrisk keglerejs.
Reglerne for keglespil er enkle, og minder mest om bowling.
Keglebaneren kan lejes i forbindelse med spisning.

Pris for 2 timer er 1.800,-

Billede af jostys keglebane
Billede af kælderen under josty

G e n e r e l t


Pile Allé 14A 2000 Frederiksberg
info@josty.dk 
Tlf. 38 86 90 90 – bedst mellem 08 – 16
CVR 29924791
Danske Bank 3511 3517390992

– Vigtigt –

Josty har private parkeringsarealer til vores gæster.
Parkeringsbilletter er gratis, og udleveres i receptionen.
Parkerede biler uden gyldig billet i forruden, kan blive opkrævet bøde af vores samarbejdspartnere BluePark.
Dette er desværre nødvendigt, da vi tidligere ikke havde pladser til Jostys gæster.

 Ansvaret for anbringelse af parkeringsbillet er gæstens.

 Husk parkeringsbillet.

Josty afholder selskaber for min. 16 personer.

 Alle lokaler undtagen keglekælderen er handicapvenlige – vi har handicaptoilet.

Brunch afholdes i 4 timer.

Frokostarrangementer afholdes fra kl.12.00 til 17.00, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Aftenarrangementer afholdes fra kl.18.00 til 02.00, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Restauranten og selskabslokaler lukker kl. 02.00, herefter 75.- kr. pr. time (ekslusiv drikkevarer) for startende antal gæster.

 I tilfælde af musikarrangementer må disse først starte efter kl. 22.00.

Evt. musikudstyr skal være fjernet inden kl. 9.00 næste morgen.

 Ved egen medbragt vin, chokolade, kage m.m. opkræves afgift iht. de af Josty bestemte tariffer.

 Bekræftelse af endeligt gæsteantal skal ske senest 7 dage før arrangementets afholdelsesdato.

 Der opkræves depositum ved bestilling af alle selskaber. Ved annullering tidligere end 4 uger før arrangement tilbagebetales hele beløbet.

 Annullering af arrangement skal ske skriftligt, senest 4 uger før arrangementets afholdelsesdato.
I modsat fald kan Josty opkræve 50 – 100 % af forventet omsætning på arrangementets afholdelsesdato.

 Vi kan henvise til HORESTA’s hjemmeside for yderligere information og regler.
www.horesta.dk

Josty er altid røgfrit område, dog ikke terrasser og udendørsarealer.

Riskastning i lokalerne er ikke tilladt.

Børn er meget velkommen på Josty – Barnevogne, klapvogne og lignende står udenfor og må ikke medtages på Josty.

Kuppelsal: 50 – 100 gæster

 Lille sal: 16 – 50 gæster

 Pejs: 16 – 24 gæster

 Lille terrasse: 16 – 50 gæster

 Store terrasse: 16 – 70 gæster

 Lille & store terrasse: 70 – 180 gæster

F i n d  v e j  t i l  J o s t y