V e l k o m m e n  t i l  J o s t y


Josty er en af Københavns få tilbageværende, historiske hotelrestauranter.
De tidligste bygninger blev opført af den italienske billedhugger Angostino Taddei, og blev oprindeligt brugt som thehus
for Kong Frederik d. IV når han boede på Frederiksberg Slot – Jostys nærmeste nabo.
Den første restaurant åbnede i 1823, og blev grundlagt af Anton Josty.

 I dag danner Josty med sit historiske miljø, og sine idylliske omgivelser i Frederiksberg Have, den idéelle ramme om enhver selskabelig begivenhed.
Vi laver selskaber af enhver art, møder, konferencer, hotel og i sommerhalvåret café på terrassen mod Frederiksberg Have.

 Der er stor privat parkering for Jostys gæster. Parkeringsbillet udleveres i receptionen. Parkering er gratis for Jostys gæster.

 Vi ser frem til deres besøg.

Lars Nielsen

billede af josty set fra udendørsterrassen
billede af kuvert på josty
billede af jostys servietter
billede af josty anno 1890
billede af indgangen på josty
billede af josty set fra frederiksberg have

S e l s k a b e r


Josty tilbyder de perfekte rammer for store og små arrangementer,
møder, sammenkomster og fester.
Midt i byen, omgivet af stilhed, og i grønne omgivelser i Frederiksberg Have kan I holde jeres næste selskab fra 16 til 320 gæster.
Vi er behjælpelige med alle forberedelserne og i alle festens faser – naturligvis også individuelle ønsker.
Det er vigtigt for os at sikre, at vores gæster kan læne sig tilbage og nyde rammerne, maden, vinen, servicen – også til værternes eget arrangement.

 Ring og hør nærmere eller kontakt os for fremvisning af vores smukke hus og lokaler.
( mere info under selskaber generelt )

Billede af kuppelsalen på Josty
Billede af Lille Terrasse på Josty
Billede af opdækning på Josty

M e n u  &  V i n


Karrysild med æbler og smilende æg

Gammeldags fuldmodne sild
med kapers og løg
-
Stegte sild med sennep og dild
-
Røget laks med æggestand og purløg
-
Marineret hjertesalat med skagensrejer og dild
-
Smørstegt fiskefilet
med hjemmelavet remoulade og citron
-
Hønsesalat med champignon og sprød bacon
-
Kartofler med rygeost, agurk og radisser
-
Lune små hakkebøffer med bløde løg, skysauce og syltede agurker
-
Mørbradbøffer med svampe creme
-
Udvalg af oste
-
Æble trifli med vanille og karamel

340.-

Kun til frokost

Print

 Blomkålssuppe med brunet smør og syrlig blomkål

Dampede blåmuslinger med timian og ingefær

Stenbiderrogn med luftig crème og radisser

Rimmet laks med syltet fennikel

Romaine salat med bananløg, oliven og
Skallingen fra Enghavegaard osteri

Parmaskinke med tørrede tomater, basilikum og parmasan

Marineret rødkålssalat med bacon, appelsin, valnødder, pinjekerner og balsamico

Kalveinderlår med tun, karse og rødbede

Unghane med gulerodspuré og estragon

Jordskokker med chilli og mandler

Kartofler med citron og urter

Udvalg af europæiske oste

Crème brûlée med vanille, rørsukker og ristede nødder

Rabarber mazarinkage med lime sabayonne

390.-

Print
-  F o r r e t t e r  &  m e l l e m r e t t e r  -

Blomkålssuppe med sprødstegt ising, brunet smør og syrlig blomkål

Rimmede kammuslinger med syltet fennikel, tørrede jordskokker og citronolie

Bagt torsk med spinat, rødbede, dild og sauce hollandaise

Stenbiderrogn med stegt stenbider med luftig creme, malt og radisser

Kalveinderlår med æggeblomme creme, peberrodsskum og
friterede løgringe

-  H o v e d r e t t e r  -

Okseryg med jordskokkepuré, syltede løg, marv, pommes fondant
og madeira sauce

Dansk unghane med gullerodspuré, ingefær, dild og estragonsauce

Lammecoulotte med selleri, gule beder, og sauce med syltede brombær

Bagt helleflynder med syltede asparges og tomat.
Serveret med nøddesmør og poppede vilde ris

- O s t  &  D e s s e r t e r -

”Brombær en surprice” brombærsorbet, vanilleis og kakao

Crème brûlée med vanille og rørsukker.
Serveret med ristede nødder og citronsorbet

Rabarber mazarinkage med limesabayonne, lakridsmarrengs og rabarberis

Udvalg af europæiske oste med sprødt, syrligt og sødt

3 retter 440.-       4 retter 490.-

- A r r a n g e m e n t -

Aperitif – Menu – Isvand – Vinmenu – Kaffe & te – småkager

3 retter 840.-

4 retter 940.-

Print

Udvalg af friskbagt brød

Små snegle og croissanter

Skyr med akaciehonning og hjemmelavet müsli

Udvalg af oste

Marmelader, cremet karamel og hasselnøddecreme

Pølser og skinke

Jostys pandekager med ahornsirup

Salater

Avocadocreme med håndpillede rejer

Æggekage med røget bacon og purløg

Små stegte pølser

Hjemmelavet kalveleverpostej med svampe

Baked beans med chilli og timian

Langtidsbagte stilktomater med urter

Brownie med valnødder

Frugt

Kaffe, the og juice

3 timer 290,-
4 timer 350,-

Print

Aperitif

Snacks

Bryllupskage

4 retters menu

Vinmenu

Kaffe, petit fours og en avec

Åben bar med spiritus

Natmad

Blomster og lys

Menukort

Dobbeltværelse til brudeparret

 Pris: 1450,-

Start ca. 16.00 – 02.00

Print
M o u s s e r e n d e

Vino Spumante, Cuvée Brut Jeio, Bisol 290.-

Cremant de Bourgogne, Brut, Bailly-Lapierre   350.-

Cremant de Bourgogne, Rosé Brut, Bailly-Lapierre 380.-

R&L Legras, Brut, Grand Cru, Blanc de blanc, Champagne   600.-

Bollinger, Brut, Special Cuvée, Champagne   700.-

Krug, Champagne Grande Cuvée, Champagne   1200.-

H v i d v i n

2013 Sancerre, Dominique et Janine Crochet   320.-

2012 Pinot Blanc, Barriques, Domaine Ostertag   350.-

2013 Bourgogne Chardonnay, Alain Chavy 280.-

2012 Aligote, Guy Amiot 320.-

2009 Rully, Vieilles Vignes, Maison de la Cabotte   310.-

2012 Chablis, Les Grands Terroirs, Samuel Billaud 380.-

2012 Chassagne-Montrachet, Vieilles Vignes, Domaine Guy Amiot   750.-

2004 Croits-Bâtard-Montrachet, Henri Boillot   1200.-

2011 Riesling Kabinett Trocken, Mosel, Sybille Kuntz   380.-

2013 Riesling Kabinett, Mosel, By Loosen   290.-

2012 Chardonnay, Whispering Tree, Washington State, Wahluke Wine   250.-

2013 Sauvignon Blanc, Cloudy Bay, New Zealand 470.-

2011 Sauvignin Blanc, Grand Reserva, Casas Del Bosque, Chile 330.-

R ø d v i n

2012 Côtes-du-Rhône, Domaine des Chanssaud   250.-

2013 Côtes-du-Rhône, Roger Sabon   280.-

2007 Chateauneuf-du-Pape, Cuvée des Sommeliers, Domaine Christophe Mestre   540.-

2012 Fleurie, Vieilles Vignes, Domaine de Gry-Sablon 340.-

2011 Bourgogne, Alain Michelot   400.-

2006 Chambolle-Musigny, Vieilles Vignes, Perrot-Minot.   660.-

2011 Barbera D`Alba, Alessandro Veglio 330.-

2010 Barbaresco, Albino Rocca   450.-

2007 Fossetti, Rosso Toscana, Tiziano   290.-

2010 Chianti Classico, Montornello, Bibbiano 330.-

2007 La Poja, Allegrini   700.-

2010 Amarone, Corte Giara by Allegrini   550.-

2011 Quadrifolia, Douro, Quinta do Vallado, Portugal 270.-

2010 Flor de Pingus, Ribera del Duero, Sisseck, Spanien   1400.-

2011 Merlot, Carmenet Winery, Sonoma Californien   320.-

2012 Pinot Noir, Light Horse, Jamieson Ranch Vinyards, Sonoma Californien   280.-

2013 Merlot, Whispering Tree, Washington State, Wahluke Wine   250.-

D e s s e r t v i n

2013 Moscato d’Asti, Alesia   300.-

2010 Recioto della Valpolicella, Corte Giare by Allegrini, 0,5 L   520.-

2008 Recioto di Soave, Le Colombare, Pieropan, 0,5 L   520.-

2010 Clos du Roy, Sauternes   350.-

2013 Muscat de Rivesaltes, Domaine Brial   340.-

2007 Rasteau, Vin Doux Naturel, Domaine du Trapadis 0,5L   450.-

Maury, 6 Ans d´Age, Mas Amiel   450.-

2008 Gewurztraminer, Sélection de grains nobles,
Jean-Baptiste Adam 0,37 L   410.-

2008 Late bottled vintage Port, Martinez   320.-

2012 Frederiksdal Kirsebær vin, Lolland, Danmark, 0,5 L  320.-

Print
Billede af Jostys vinkælder
Billede af svampe
Billede af vinkælderen på Josty

K ø k k e n


”Vi gør os umage”

 Vort menukort følger sæsonen tæt.
Det betyder at maden er meget forskellig fra årstid til årstid.
Køkkenets fokus er først og fremmest på kvaliteten af de enkelte råvarer.
Vi samarbejder med leverandører, som hovedsagligt er danske producenter med respekt for dyrene og naturen.

Inspirationen til vores menuer henter vi i det dansk/nordiske, uden at være blinde for verdenen udenfor.

 Vores selskabsvinkort er enkelt, overskueligt og ligetil.
Ønskes andet er dette muligt, da vi råder over en stor vinkælder med bredde og dybde.

Billede af service på Josty
Billede af appelsiner der gøres klar
Kokkene på Josty
Billede fra køkkenet på Josty
Billede af desserter der gøres klar på Josty

R e s t a u r a n t


Vi planlægger åbning af A la carte restaurant i 2015.

Meget mere herom senere.

Billede af champagneglas til velkomstdrink på Josty
Billede af pejsestuen på Josty
Billede af æbler
  • Josty
  • Josty
  • Josty

H o t e l


Josty har 8 hotelværelser, alle enkelt indrettet med dejlig komfort, hvor du kan nyde stilheden i Frederiksberg Have.

Vi har ikke 24 timers service. Er receptionen lukket ved ankomst, forefindes der en kuvert ved hovedindgangen med navn og værelsesnummer.

Adgangen til værelserne er ikke handicapvenlige.

Alle værelser er altid røgfri.

Der er gratis WIFI på alle værelser.

Morgenmad serveres fra kl. 08.15-10.00.

 Check ind: kl. 14.00

Check ud: kl. 11.00

Værelsespris: 900,-

Morgenmad 75,- person.

 Parkeringsbillet til vores private parkeringsarealer udleveres, og parkering er naturligvis gratis.

Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty
Billede af gang på Hotel Josty
Billede af værelse på Hotel Josty

C a f é


På terrasserne mod Frederiksberg Have, kan stilheden, naturen, kolde og varme drikke, kager, frugt, sandwich og vine nydes.
Vores cafésæson starter d. 25. april og slutter d. 14. september.

 Alle dage fra kl. 10.30 til 18.00.
Når vejret tillader det.

K e g l e b a n e


I kælderen under vores højloftede lokaler, findes Jostys keglebane, billard, musik osv.
Keglebanerne er antikke, men med elektrisk keglerejs.
Reglerne for keglespil er enkle, og minder mest om bowling.
Keglebaneren kan lejes i forbindelse med spisning.

Pris for 2 timer er 1.800,-

Billede af jostys keglebane
Billede af kælderen under josty

G e n e r e l t


Pile Allé 14A 2000 Frederiksberg
info@josty.dk 
Tlf. 38 86 90 90 – bedst mellem 08 – 16
CVR 29924791
Danske Bank 3511 3517390992

- Vigtigt -

Josty har private parkeringsarealer til vores gæster.
Parkeringsbilletter er gratis, og udleveres i receptionen.
Parkerede biler uden gyldig billet i forruden, kan blive opkrævet bøde af vores samarbejdspartnere BluePark.
Dette er desværre nødvendigt, da vi tidligere ikke havde pladser til Jostys gæster.

 Ansvaret for anbringelse af parkeringsbillet er gæstens.

 Husk parkeringsbillet.

Josty afholder selskaber for min. 16 personer.

 Alle lokaler undtagen keglekælderen er handicapvenlige – vi har handicaptoilet.

Brunch afholdes i 3 eller 4 timer timer.

Frokostarrangementer afholdes fra kl.12.00 til 17.00, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Aftenarrangementer afholdes fra kl.18.00 til 02.00, med mindre andet er skriftligt aftalt.

Restauranten og selskabslokaler lukker kl. 02.00, herefter 75.- kr. pr. time (ekslusiv drikkevarer) for startende antal gæster.

 I tilfælde af musikarrangementer må disse først starte efter kl. 22.00.

Evt. musikudstyr skal være fjernet inden kl. 9.00 næste morgen.

 Ved egen medbragt vin, chokolade, kage m.m. opkræves afgift iht. de af Josty bestemte tariffer.

 Bekræftelse af endeligt gæsteantal skal ske senest 7 dage før arrangementets afholdelsesdato.

 Der opkræves depositum ved bestilling af alle selskaber. Ved annullering tidligere end 4 uger før arrangement tilbagebetales hele beløbet.

 Annullering af arrangement skal ske skriftligt, senest 4 uger før arrangementets afholdelsesdato.
I modsat fald kan Josty opkræve 50 – 100 % af forventet omsætning på arrangementets afholdelsesdato.

 Vi kan henvise til HORESTA’s hjemmeside for yderligere information og regler.
www.horesta.dk

Josty er altid røgfrit område, dog ikke terrasser og udendørsarealer.

Riskastning i lokalerne er ikke tilladt.

Børn er meget velkommen på Josty – Barnevogne, klapvogne og lignende står udenfor og må ikke medtages på Josty.

Kuppelsal: 50 – 100 gæster

 Lille sal: 16 – 50 gæster

 Pejs: 16 – 24 gæster

 Lille terrasse: 16 – 50 gæster

 Store terrasse: 16 – 70 gæster

 Lille & store terrasse: 70 – 180 gæster

Kontrolrapport

F i n d  v e j  t i l  J o s t y